Zakelijk bestellen bij Solza

Profiteer van de vele voordelen van een zakelijk account bij Solza.

Vloeren voor ieder bedrijf

Heb jij een bedrijf in vastgoed van woningen, vastgoedonderhoud, interieurinrichting van kantoren of ben je bijvoorbeeld binnenhuisarchitect? Via Solza Zakelijk leveren wij bedrijven snel en vakkundig, als het moet binnen 24 uur, hoogwaardige laminaat- en PVC vloeren. Denk aan duurzame vloeren voor woningen, kantoorvloeren van extra sterk laminaat, onderhoudsvriendelijke showroomvloeren van click PVC of extra sterke vloeren voor kantines van plak PVC. Tevens voor jouw behandelruimte, entree of wachtruimte hebben wij de juiste vloer.

Meer dan vloeren...

Naast vloeren vind je bij ons ook akoestische wandpanelen in hout, zwart en kunststof. Deze decoratieve panelen, gemaakt van verticale latten met zwart vilt dempen geluid en staan ook nog eens heel decoratief in showrooms, kantoren en woningen. Naast hoogwaardige kwaliteit PVC- en laminaatvloeren voor de zakelijke markt ondersteunen wij uw project met service en advies op maat.

Samenwerken?

Heb jij een bedrijf als binnenhuisarchitect, interieurbouw of een bouwbedrijf voor bedrijfspanden en kantoorpanden? Vraag dan vrijblijvend een account bij ons voor extra aantrekkelijke prijzen van vloeren en Akupanel wandpanelen. Tevens sturen we je dan graag proefmonsters. Stuur jouw bedrijfsgegevens naar hallo@solza.nl of bel ons op 085-0605354 voor meer informatie.

Intieurstylist- of ontwerper

Een vloer speelt een cruciale rol in elk interieur. Allereerst vanwege zijn omvang, sterke aanwezigheid en grote invloed op de sfeer als basis. Bovendien is het een element in het interieur waarbij expertise en advies onmisbaar zijn. Bij ons kun je rekenen op onze hulp en ondersteuning, zowel voor jou als voor jouw klanten! Of je nu nog aan het verkennen bent of al in een gevorderd stadium zit, wij staan klaar als jouw betrouwbare partner op het gebied van vloeren. Naast PVC vloeren (click PVC en plak PVC), laminaat, houten vloerenhybride houten vloeren en keramische vloertegels kun je in onze showroom ook een uitgebreide selectie van plinten en wandpanelen vinden.

Maak gebruik van onze showroom

Iedere klant wil een vloer graag eerst zien voordat hij of zij hier een keuze over maakt. Om deze reden stellen wij onze showroom beschikbaar voor zowel jou als de klant. Wil jij het liefst met de klant door onze showroom lopen en de mogelijkheden bekijken? Geen probleem. Wil je graag dat wij de klant ook helpen bij het maken van een keuze? Regelen we! Zo kun jij jouw klant altijd voorzien van het beste resultaat.