Voordelen van een vtwonen PVC vloer - Solza.nl
SOLZA

Voordelen van een vtwonen PVC vloer

Overweeg jij een vtwonen PVC vloer aan te schaffen voor jouw nieuwe woning en ben je benieuwd wat nu eigenlijk precies de voordelen van een vtwonen PVC vloer zijn? Dan heb je geluk! Wij doken hier alvast voor je in en hebben alle voordelen van een vtwonen vloer voor je op een rijtje gezet. Wel zo makkelijk!

Hoge kwaliteit en lange garantie

De vloeren van vtwonen uit de PVC collectie kenmerken zich door een enorm hoge kwaliteit. Ze zien er namelijk niet alleen zo uit, ze zijn ook daadwerkelijk van een hoge kwaliteit. De vloeren zijn super sterk en waterbestendig. Ze zijn dus voor verschillende situaties enorm geschikt. Daarnaast is vtwonen zo overtuigd van de kwaliteit van deze collectie dat zij hier een levenslange (!) garantie op durven te geven. Als het dan geen topvloer is....

Allerlei soorten patronen

In de vtwonen collectie van PVC vloeren tref je verschillende soorten vloerpatronen aan. Bij vtwonen hebben ze gekozen voor een rechte (brede) plank, een visgraatpatroon, een Hongaarse punt patroon en een tegel. Zo is er voor ieder wat wils.

vtwonen pvc vloer voordelen

Zowel verkrijgbaar in click als dryback

Binnen de PVC collectie heeft vtwonen getracht de verschillende vloeren vrijwel identiek uit te rollen over zowel een click-variant als een dryback-variant. Een dryback PVC variant wordt in de praktijk ook weleens plak PVC of verlijmd PVC genoemd. Zo zijn het gros van de vloerdesigns dus in beide varianten verkrijgbaar en dat is fijn voor wanneer je gebonden zit aan een bepaald soort vloer.

Natuurgetrouwe en matte look

Wanneer je kiest voor een vloer met een houtdesign dan wil je in vrijwel alle gevallen ook dat een vloer er ook daadwerkelijk uitziet alsof deze uit echt hout bestaat. Natuurlijk is dit bij PVC niet het geval, maar de vloeren van de vtwonen PVC collectie komen hier enorm dicht in de buurt. Vandaar dat deze vloeren met recht de titel natuurgetrouw mogen dragen. Daarnaast zijn deze vloeren voorzien van een extra matte look. Niet iedereen zit immers te wachten op een glimmende vloer.

vtwonen pvc vloer voordelen

Vloerverwarming en onderhoud

Zoals eerder aangegeven zijn de PVC vloeren waterdicht en dat komt van pas wanneer we gaan kijken naar het stukje onderhoud. Doordat de vloeren waterdicht zijn, zijn deze ook relatief eenvoudig schoon te houden en te onderhoud. Daarnaast is de vtwonen PVC vloer enorm geschikt voor de combinatie met vloerverwarming. 

vtwonen Click PVC komt met geïntegreerde ondervloer

vtwonen Click PVC heeft nog een extra snufje waarin zij zich onderscheiden met de mainstream vloeren. De Click PVC collectie is namelijk voorzien van een geïntegreerde ondervloer. Hierdoor is het voor deze collectie vloeren niet nodig om nog een aparte ondervloer aan te schaffen, scheelt weer in de portemonnee!

Meer blogs...
Gasrekening verlagen? Het maximale rendement van vloerverwarming met deze vloeren - Solza.nl

Gasrekening verlagen? Het maximale rendement van vloerverwarming met deze vloeren

Wat is het verschil tussen click PVC en plak PVC? - Solza.nl

Wat is het verschil tussen click PVC en plak PVC?

Kunnen keramische vloertegels ook buiten worden gebruikt? - Solza.nl

Kunnen keramische vloertegels ook buiten worden gebruikt?

Welke vloer bij zwarte keuken? - Solza.nl

Welke vloer bij zwarte keuken?