Solza levert de vloeren voor Three Towers & Urban Village in Zoeterwoude - Solza.nl
SOLZA

Solza levert de vloeren voor Three Towers & Urban Village in Zoeterwoude

In de hippe wijk Meerburg in Zoeterwoude komt een eigentijdse community tot leven rondom het gezellige groene plein voor de prachtige appartementsgebouwen. De drie statige woontorens en het naastgelegen gebouw met privé binnentuin bieden plaats aan 150 huurappartementen, een eigen supermarkt en heel veel woonplezier.

Solza levert vloeren Three Towers en Urban Village
Three Towers vormt samen met het groene entreeplein, de binnentuin en de Jumbo supermarkt een uitnodigende wooncommunity in de nieuwe wijk Meerburg. De 150 duurzame woningen die in de drie woontorens en het naastgelegen carré-vormige gebouw worden gerealiseerd, zijn verdeeld over 105 huurappartementen in de vrije sector en 45 sociale huurwoningen. Zij variëren in oppervlakte van 55 tot 120 m2 en hebben allemaal een fraaie buitenruimte in de vorm van een privé terras of balkon. Vanuit de torens heb je een prachtig uitzicht, zowel op de wijde omgeving als op het sfeervolle plein aan de voet van de gebouwen.

Solza.nl is voor het project Three Towers & Urban Village een samenwerking aangegaan met Fides Makelaars Leiden. Solza zal de nieuwe bewoners van de prachtige nieuwe appartement voorzien van advies van A tot Z. Zowel de levering van de vloeren tot het leggen van de vloeren in de appartementen zal door Solza (kunnen) worden verzorgd.
Solza levert vloeren Three Towers en Urban Village
Meer blogs...
Welke vloeren passen in een bohemian interieur? - Solza.nl

Welke vloeren passen in een bohemian interieur?

Welke vloeren passen in een industrieel interieur? - Solza.nl

Welke vloeren passen in een industrieel interieur?

Welk vloerkleed kan op een PVC vloer? - Solza.nl

Welk vloerkleed kan op een PVC vloer?

Nieuw bij Solza: De Floer Legservice

Nieuw bij Solza: De Floer Legservice