Showroom Update Alphen a/d Rijn: Vertraging, deuren en wanden - Solza.nl
SOLZA

Showroom Update Alphen a/d Rijn: Vertraging, deuren en wanden

Wederom tijd voor een update rondom de werkzaamheden in onze toekomstige showroom in Alphen aan den Rijn. Er zijn sinds onze laatste update enorm veel ontwikkelingen geweest en deze delen wij graag in deze blog.

Vertraging...

Helaas hebben ook wij, net zoals bij menig verbouwing of bouwproject, te maken gekregen met vertraging. Bij ons betreft dit een vertraging van maar liefst een maand. De problemen die de vertraging veroorzaakte zijn nu gelukkig opgelost en onze vakmannen zijn weer vol gas aan de slag. Nog heel wat werk om alle mensen weer op de juiste planning te krijgen. Het is ons gelukt om de elektriciens, plafondhangers, schilders en stukadoors snel weer in te plannen.

Showroom Solza.nl Alphen aan den Rijn Update 2

Deuren en sanitair

Afgelopen week zijn er verschillende deuren in de showroom gehangen. Hierbij kun je denken aan deuren naar het toilet, de natte ruimte voor het toilet en naar de verschillende opbergruimtes. Een mooie stap die de showroom en de verschillende ruimtes al een stuk meer vorm geeft. Daarnaast kun je op bovenstaande foto al een iets meer zien van het sanitair. Een leuke ruimte voor het toilet waar op de wand visgraat tegels zijn aangebracht, dit vonden wij wel een leuke knipoog naar onze visgraat vloeren en walvisgraat vloeren.

Showroom Solza.nl Alphen aan den Rijn Update 3

Akupanel wandpanelen

Naast bovenstaande ontwikkelingen is men ook druk geweest met het voorbereiden van één van de wanden in ons nieuwe kantoor. Hier willen we onze eigen prachtige Akupanel wand- en plafondpanelen in verwerken en zoals het er nu naar uitziet kunnen wij hiervan het resultaat met jullie delen in onze volgende update.

Showroom Solza.nl Alphen aan den Rijn Update 1

Afwerking wanden

Last but not least is ook de afwerking van de wanden en de voorbereiding op de schilders begonnen. Op verschillende plekken hebben wij gekozen voor visuele en praktische toevoegingen in de wanden. Zo zal hetgeen te zien op bovenstaande foto een nis worden met daarin planken voor bijvoorbeeld catalogi van onze merken, terwijl het eigenlijk een manier van wegwerken van onze vele kabels van de zonnepanelen is. Handig!

Meer blogs...
Verschil tussen visgraat en hongaarse punt vloeren - Solza.nl

Verschil tussen visgraat en hongaarse punt vloeren

Solza nu ook officieel Quick-Step dealer - Solza.nl

Solza nu ook officieel Quick-Step dealer

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten? - Solza.nl

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten?

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand - Solza.nl

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand