Drie voordelen van een lichte vloer - Solza.nl
SOLZA

Drie voordelen van een lichte vloer

Overweeg jij de aanschaf van een lichte vloer of wellicht juist helemaal niet? In beide situaties is het enorm nuttig om je eens te verdiepen in de voor- en nadelen van een dergelijke vloer. Het is immers nooit verkeerd om zoveel mogelijk informatie te verzamelen. Bij SOLZA zijn wij er alvast voor je ingedoken welke voordelen een lichte vloer precies met zich mee brengt. Wij hebben de voordelen in dit artikel voor je opgesomd. Wel zo makkelijk!

1. Laat jouw woning ruimer lijken met een lichte vloer

Misschien wel het grootste voordeel van een lichte vloer, en dus een mooi vertrekpunt voor deze blog, is het feit dat een lichte vloer jouw woning of betreffende ruimte ruimer doet lijken. En wie wilt dat nou niet? Dit komt door het optische effect dat een dergelijke lichte vloer heeft op onze ogen. 

2. Extra licht in huis

Wil jij een vloer leggen in een relatief donkere ruimte in huis? Dan adviseren wij, bij SOLZA, onze klanten over het algemeen altijd te kiezen voor een lichte vloer. Dit hoeft niet perse spierwit te zijn, maar een lichte vloer zorgt ervoor dat een donkere ruimte een stuk lichter aanvoelt. Hoe dit komt? Dit komt door het feit dat lichte vloeren het licht dat er eventueel wél op valt enorm sterk weerkaatsen. Op deze manier komt er dus meer licht in de gehele ruimte terecht.

3. Combineren met elke woonstijl

Nog een enorm voordeel van het leggen van een lichte vloer in jouw woon- of werkruimte is dat deze soort vloeren over het algemeen enorm eenvoudig zijn te combineren met de verschillende woonstijlen die er op dit moment zijn. Heb jij dus al bestaande meubelen die je graag (weer) in deze ruimte wilt plaatsen? Dan is een lichte vloer vaak een vloer die hier goed bij past. Scheelt weer een aanschaf van een nieuwe bank!

Lichte vloer kopen?

Welke lichte vloeren zijn er te koop bij SOLZA?

Bij SOLZA zijn wij gespecialiseerd in veel verschillende soorten vloeren en, je raadt het misschien al, ook in lichte vloeren. Ben jij op zoek naar een lichte vloer? Dan ben jij bij SOLZA dus helemaal aan het juiste adres. Wij hebben binnen ons assortiment verschillende soorten lichte vloeren. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan wit laminaat, visgraat laminaat of eiken laminaat, maar ook aan andere soorten lichte vloeren, onder andere van het merk Floer, zoals PVC vloeren wit.

PVC laminaat zien, ervaren en meemaken? Dat kan!

Wil jij jouw toekomstige vloer eerst graag zien, ervaren en meemaken voor je overgaat tot het doen van een aankoop? Dat kan bij Solza! In Alphen aan den Rijn hebben wij een showroom voor je samengesteld waar je naar hartenlust kunt kijken naar de mogelijkheden en voordelen van onze verschillende producten. Probeer in onze showroom eens over de vloer heen te lopen om dit te ervaren of bekijk hoe de vloer die jij op het oog hebt het doet met een bepaalde lichtinval. Daarnaast is er in onze showroom altijd een expert aanwezig die jou kan helpen bij het beantwoorden van eventuele vragen en die je maar wat graag voorziet van nuttige adviezen. Zo ben jij zeker van je aankoop. Wel zo fijn!

  Meer blogs...
  Verschil tussen visgraat en hongaarse punt vloeren - Solza.nl

  Verschil tussen visgraat en hongaarse punt vloeren

  Solza nu ook officieel Quick-Step dealer - Solza.nl

  Solza nu ook officieel Quick-Step dealer

  Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten? - Solza.nl

  Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten?

  Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand - Solza.nl

  Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand