Waarom ook jij een laminaat vloer in jouw huis wilt - Solza.nl
SOLZA

Waarom ook jij een laminaat vloer in jouw huis wilt

Laminaatvloeren zijn een populaire keuze voor vloeren in veel huizen. Een laminaat vloer is over het algemeen erg betaalbaar, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Maar wat zijn nou écht de redenen dat ook jij een laminaat vloer in jouw huis zou moeten plaatsen. Wij schreven een blog waarin we een groot deel van de redenen voor je opsommen, wel zo makkelijk!

Een laminaat vloer is erg kleurvast

Een van de vele voordelen van laminaat vloeren is dat het extreem kleurvast is. Dit betekent dat zelfs als je je meubels jarenlang op één plek hebt staan, de kleur van je vloer niet vervaagt. Dit is een enorm voordeel ten opzichte van andere soorten vloeren, zoals hout parket, dat in de loop van de tijd van kleur kan veranderen en zelfs kan vervormen als er niet goed voor wordt gezorgd. Met laminaatvloeren weet je zeker dat je vloeren er altijd op hun best uitzien, hoe lang je ze ook laat leggen.

Eenvoudig te onderhoud

Een van de beste dingen van het hebben van een laminaatvloer in uw huis is dat deze gemakkelijk te onderhouden is. In tegenstelling tot andere vloeren die regelmatig in de was of gepolijst moeten worden, kunnen laminaatvloeren eenvoudig worden geveegd of gestofzuigd. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor gezinnen met huisdieren of kinderen die per ongeluk iets op de grond kunnen gooien. Is het toch noodzakelijk om het laminaat eens grondig schoon te maken? Dan is het mogelijk om dit te doen met daarvoor speciaal bestemde producten zoals bijvoorbeeld laminaatreiniger.

Beetje handig? Dan leg je een laminaatvloer 'gewoon' zelf

Je hoeft geen wonder in klussen te zijn om zelf een laminaat vloer te leggen. Dit is uiteraard een enorm voordeel. Menig klant bij SOLZA kiest ervoor om zijn laminaat vloer dan ook zelf te leggen. Weet je niet precies waar of hoe je moet beginnen? Dan zijn er enorm veel tutorial video's te vinden over hoe een vloer gelegd dient te worden. Ook bij SOLZA voorzien wij onze klanten graag van dergelijke video's. Zie bijvoorbeeld hieronder;

De keuze is reuze

Er zijn tegenwoordig zoveel vloeropties op de markt dat het moeilijk kan zijn om te beslissen welk type vloer in uw huis moet worden geïnstalleerd. Als u op zoek bent naar een vloer die duurzaam, onderhoudsvriendelijk en betaalbaar is, overweeg dan om een laminaatvloer te leggen. Laminaatvloeren zijn gemaakt van een verscheidenheid aan materialen, waaronder hout en plastic, en ze zijn er in verschillende kleuren en stijlen. Ze zijn ook heel eenvoudig te installeren - de meeste laminaten kunnen in slechts één dag worden geïnstalleerd. Bij SOLZA hebben wij al tientallen tot honderden keuzes wanneer het specifiek gaat om laminaat vloeren.

Jouw toekomstige vloer zien, ervaren en meemaken? Dat kan!

Wil jij jouw toekomstige vloer eerst graag zien, ervaren en meemaken voor je overgaat tot het doen van een aankoop? Dat kan bij SOLZA! In Alphen aan den Rijn hebben wij een showroom voor je samengesteld waar je naar hartenlust kunt kijken naar de mogelijkheden en voordelen van onze verschillende producten. Probeer in onze showroom eens over de vloer heen te lopen om dit te ervaren of bekijk hoe de vloer die jij op het oog hebt het doet met een bepaalde lichtinval. Daarnaast is er in onze showroom altijd een expert aanwezig die jou kan helpen bij het beantwoorden van eventuele vragen en die je maar wat graag voorziet van nuttige adviezen. Zo ben jij zeker van je aankoop. Wel zo fijn!

Meer blogs...
Verschil tussen visgraat en hongaarse punt vloeren - Solza.nl

Verschil tussen visgraat en hongaarse punt vloeren

Solza nu ook officieel Quick-Step dealer - Solza.nl

Solza nu ook officieel Quick-Step dealer

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten? - Solza.nl

Een duurzame vloer kopen? Waar moet je op letten?

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand - Solza.nl

Voordelen en nadelen van kurkvloeren of kruk op de wand