Nieuwe collectie: Vivafloors Walvisgraat vloeren - Solza.nl
SOLZA

Nieuwe collectie: Vivafloors Walvisgraat vloeren

Walvisgraat vloeren winnen de afgelopen tijd flink aan terrein ten opzichte van andere soorten vloeren zoals bijvoorbeeld de reguliere visgraat vloeren. Om deze reden zien wij ook dat steeds meer merken beginnen met een collectie in Walvisgraat PVC vloeren. Waar Floer al geruime tijd furore maakt met hun Floer walvisgraat collectie volgt nu ook Vivafloors

Vivafloors volgt de trend

Eén van de in de inleiding genoemde merken is Vivafloors. Zij lanceren deze zomer hun Vivafloors walvisgraat collectie. Een compacte collectie die met twee mooie warme kleuren de markt moet gaan veroveren. Uiteraard zijn deze Vivafloors walvisgraat vloer direct verkrijgbaar via Solza. Tevens zijn ze te bekijken op borden in onze showroom in Alphen aan den Rijn. Kom dus gerust eens langs om ze te bekijken en te vergelijken!

Bekijk de nieuwe Vivafloors walvisgraat kleuren hier:

Succesvolle kleuren

De gekozen kleuren voor deze collectie komen niet zomaar uit de lucht vallen. Zo is de Vivafloors Walvisgraat 7810 een walvisgraat vloer variant van de enorm populaire Vivafloors Eiken 7810 Plak PVC in rechte stroken en Vivafloors Visgraat 7810 Plak PVC. Deze vloeren hebben hun sporen in de vloerenbranche al verdiend en dus verwacht men ook veel van de nieuwe walvisgraat collectie. Overigens is niet alleen de Vivafloors 7810 nu beschikbaar in meerdere varianten. Ook de Walvisgraat 7870 is namelijk beschikbaar in een rechte stroken variant onder de naam Vivafloors Eiken 7870 Plak PVC. Ideaal voor wanneer je de vloeren wilt combineren door bijvoorbeeld de walvisgraat vloeren op de begane grond te (laten) plaatsen en de rechte stroken op de bovenverdieping(en).

Vivafloors walvisgraat vs visgraat

Verschil tussen visgraat- en walvisgraatvloeren

Eerder schreven wij, bij Solza, al een handige blog over de verschillen tussen een visgraat vloer en een walvisgraat vloer. Alhoewel de vloeren zelf enkel verschillen hebben in de diverse collecties, de beschikbare kleurstellingen en vooral in het formaat (walvisgraat vloeren zijn een stuk groter), is het vooral interessant om te kijken naar het verschil in effect dat een dergelijke vloer op een ruimte heeft. Door te kiezen voor walvisgraat in plaats van visgraat creëer je in één klap een flink stuk rust in de betreffende ruimte. Je behoudt hiermee het visgraat patroon, maar omdat de planken groter zijn ontstaat er minder drukte op de vloer. Daarnaast kan een walvisgraat vloer de ruimte optisch groter doen aanvoelen dan deze daadwerkelijk is.

Meer blogs...
Welke vloeren passen in een bohemian interieur? - Solza.nl

Welke vloeren passen in een bohemian interieur?

Welke vloeren passen in een industrieel interieur? - Solza.nl

Welke vloeren passen in een industrieel interieur?

Welk vloerkleed kan op een PVC vloer? - Solza.nl

Welk vloerkleed kan op een PVC vloer?

Nieuw bij Solza: De Floer Legservice

Nieuw bij Solza: De Floer Legservice